Trends

Vergeten plekken in je huis tijdens schoonmaken

We houden allemaal van een schoon huis. Het is beter voor onze gezondheid en het oogt beter voor onze bezoekers. Toch worden er plekken vergeten in je huis tijdens schoonmaken. Geen nood, want na het lezen van deze blog weet jij waar je goed op moet letten tijdens het poetsen!

 

Vaatwasser en wasmachine

Deze twee objecten maken normaal spullen voor ons schoon, maar heb je er zelf eens aan gedacht dat ze ook wel een schone beurt mogen krijgen? Het zit vol met viezigheid van het vuil dat je hebt gewassen.

Maak de binnenkant, bakjes, deuren en knopjes schoon. Zodra je vaatwasser en wasmachine zelf ook schoon zijn, zul je dit meteen merken in het eindresultaat van je (af)was!

 

Planten

Ze geven je interieur kleur en een aantal planten zorgen juist voor een luchtzuiverende werking. Alhoewel je ze regelmatig water geeft, hebben ze een iets betere verzorging nodig vaak.

Neem de bladeren met een doekje af zodat deze stofvrij is. De bladeren van je planten zullen weer alle zon op kunnen nemen en je interieur zal gaan opfleuren

 

Plinten

De vloer wordt gestofzuigd, gescrubt en gedweild, maar de plinten worden regelmatig vergeten. De kans op ophoping van stof op de plinten is aanwezig en gebeurd ook vaak.

 

De plinten meenemen tijdens het stofzuigen en afnemen met een doekje en ze zijn weer stofvrij!

 

Banken en kussens

Nee, met de stofzuiger erover heen gaan is niet voldoende. Je zult de bankonderdelen eens in de zoveel tijd even moet loskoppelen en laten luchten buiten. Als het mogelijk is kun je de losse stoffen in de wasmachine doen.

 

De gleuven kun je wel goed stofzuigen. Met een professionele reiniger kun je ook je bank en kussens schoonmaken, zo hoef je ze niet buiten te laten luchten

 

De kleinere objecten

Deze kleinere groepen worden het vaakst vergeten en het meest aangeraakt, denk hierbij aan:

  • Afstandsbediening;
  • Deurklinken;
  • Computers, laptops en ook telefoons;
  • Tandenborstelbeker;
  • Lichterschakels;
  • Gordijnen;
  • Wc-borstels.

Vergeten plekken in je huis tijdens schoonmaken

Het zijn de kleinste plekken die je al snel over het hoofd zult zien. Vergeten plekken in je huis tijdens het schoonmaken is zo hier en daar niet erg, maar het kan op lange termijn een vieze ophoping worden. Gelukkig gebeurt dat niet meer vanaf nu!

The post Vergeten plekken in je huis tijdens schoonmaken appeared first on My Lovely Home Blog.

Bron

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Trends