Trends

Je keuken een moderne boost geven in 5 stappen

Een nieuwe keuken gaat altijd zeker een paar jaar mee, maar helaas veranderen keukentrends elk jaar weer. En een keuken die je een paar geleden hebt aangeschaft, voldoet nu niet meer aan de huidige trends. Het is begrijpelijk dat je niet een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Gelukkig kun je met vijf veranderingen je keuken een moderne boost geven. Zo blijft je keuken nog steeds mooi bij je interieur passen zonder dat je een geheel nieuwe keuken hoeft te kopen.

 

Kokendwaterkraan

Een kokendwaterkraan is bijna niet meer uit een moderne keuken weg te denken. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een kraan die je buiten warm en koud water ook nog eens van kokend water voorziet. Daarmee vervangt het dus eigenlijk de functie van een waterkoker; het kokende water kan direct uit je kraan komen. Het is een duurzaam alternatief voor zelf water koken, omdat onder het aanrecht een reservoir of boiler zit die je direct voorziet van kokend water. Op deze pagina vind je meer informatie over de kokendwaterkraan van Grohe.

 

Georganiseerde lades

Een lade waar alles ongeorganiseerd door elkaar zit, is niet meer van nu. Tijd voor een make-over! Om te beginnen kun je beter alle lades uitruimen en bekijken wat je wel en niet nodig hebt. Na het uitsorteren, stop je elk product in een nieuwe pot(je). Zo zitten alle producten in een eigen pot. Om het allemaal overzichtelijk te houden, label je elke pot met wat erin zit. Op deze manier voorkom je ook een rommelige lade, omdat niet alles er los in ligt, maar netjes opgeborgen is.


Een nieuwe spoelbak

Je spoelbak is een van de meest gebruikte attributen in je keuken. Je spoelt er in af en gebruikt het om pannen te vullen met water. Doordat je de spoelbak vaak gebruikt, kan het best zo zijn dat je toe bent aan een nieuwe! Als je voor een nieuwe keuken spoelbak gaat, kies er dan eentje uit die je in je behoeftes voorziet op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies.

Wanneer je veel bezig bent in de spoelbak, is het aan te raden om een grote of een dubbele spoelbak te nemen. Innovatieve en moderne ontwerpen zullen je keuken een nieuwe boost geven, terwijl je ook nog eens het voordeel meekrijgt van verbeteringen. Zo beschikken sommige moderne spoelbakken over een automatische afvoer. Hierdoor hoef je minder vaak je gootsteen te reinigen. Het aanbod aan keuken spoelbakken is groot en er zit dus altijd een nieuwe spoelbak tussen die geschikt is voor jouw keuken en interieur.

 

Een nieuw kleurtje

Kleurtrends veranderen veel door de jaren heen, de kans is dan ook groot dat jouw keuken een nieuwe kleur kan gebruiken! Een verandering in de kleur van de keukenmuren kan het gehele interieur een andere uitstraling geven. Voor een nieuwe kleur aan de muur is het ideaal om te kijken naar de kleur van je keuken. Black is back maar de muren van je keuken zwart verven is niet je verstandigste keuze. Een goede keuze is een neutrale aardse toon. Deze kleurtonen gaan heel goed samen met elke kleur en type interieur.
Kan je het niet laten om de Black is back trend in je keuken toe te passen? Je kunt de handgrepen van keukenkasten losschroeven en (mat)zwart verven. Zo’n kleine verandering kan een enorm effect hebben op de uitstraling van je keuken.

 

Monochroom

Verschillende objecten in verschillende kleuren? Vervang deze met objecten die monochroom zijn. Dit kunnen zowel kleine als grote objecten zijn. Is je keuken interieur wit, maar je tafel van hout en je stoelen velvet bordeaux rood? Probeer de tafel en de stoelen te vervangen voor een zacht beige of gebroken wit kleur. Zo loopt alles geheel op elkaar over en creëer je een moderne uitstraling in je keuken.

Moderne keuken

Voor een moderne keuken, hoef je niet heel het interieur van je keuken te vernieuwen. Met kleine aanpassingen lijkt het net alsof je een nieuwe keuken hebt aangeschaft!

The post Je keuken een moderne boost geven in 5 stappen appeared first on My Lovely Home Blog.

Bron

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Trends