Tips & AdviesTuinieren

Groen transport voor al het groen!

Groen transport voor al het groen!

Denk je aan groen transport, dan ben je bij HUB010 aan het juiste adres! Zowel voor het vervoeren van de groen aanbesteding voor de gemeente , als de groen aanbesteding van een leverancier naar een consument. HUB010 vervoert dubbelgroen omdat we het groen ook nog eens emissievrij vervoeren met elektrische bakwagens of een elektrische autolaadkraan. Met groen transport werken we samen aan een schonere transport sector!

Wat betekend emissievrij nou precies?

We zien u misschien al denken, wat is emissievrij nou precies? Ik zal het u gelijk uitleggen, het is eigenlijk heel simpel. Emissievrij transport betekend eigenlijk dat het emissievrije voertuig geen schadelijke stoffen uitstoot. Zo stoot het voertuig geen CO2 uit, want CO2 valt weer onder de schadelijke stoffen. Emissievrij hoeft niet alleen voor voertuigen te zijn, je kan bijvoorbeeld ook een gebouw hebben die emissievrij is, dus een gebouw wat geen CO2 uitstoot. 

De voordelen van emissievrij transport met HUB010

Wist u dat de transportsector verantwoordelijk is voor ongeveer 17% van alle CO2 uitstoot? Hierbij hebben ze het personen vervoer ook meegerekend. Als we het over personenvervoer hebben dan neemt de luchtvaart de meeste vervuiling op zich. De cijfers zijn overigens van het CBS uit 2019.

  1. Het grootste voordeel van emissievrij transport is vooral dat je geen uitstoot hebt. En als je geen schadelijke stoffen uitstoot, maak je gelijk de leefomgeving beter in plaats van dat je er met een voertuig rijdt die schadelijke stoffen uitstoot.
  2. Emissievrij vervoer is een stuk stiller dan zo’n brommende dieselmotor. Zo heeft u er in de stad bijvoorbeeld een stuk minder last van.
  3. HUB010, heeft zoals het al zegt een echte logistieke hub. Bij de logistieke hub kunnen we transportritten combineren waardoor er minder transportritten nodig zijn. Minder transport ritten zorgt voor een beter doorstroming van het verkeer, wat uiteindelijk weer neerkomt op minder CO2 uitstoot.
  4. Emissievrij transport doet het altijd goed bij de sociale media. Groen is trendingen daarom kunt u inspelen op deze trend!
  5. Door de strategische plek aan de stadsrand van Rotterdam en een uitgebreid wagenpark zijn wij in staat om heel wat klussen uit te voeren. 

Groene vingers in Rotterdam met HUB010

Ook wij hebben groene vingers! HUB010 denkt graag met u mee als het gaat om een (duurzame) logistieke oplossing. Zo vervoeren we bijvoorbeeld ook groen! Denk maar aan bomen, bosjes of ander groen. Met een grote elektrische kraanwagen is dat zo geregeld. Voor de wat kleinere groene klussen kunnen we altijd de elektrische bakwagens gebruiken.

Onze hub ligt aan de stadsrand van Rotterdam, hierbij hoeft u de binnenstad niet meer in. Met ons (elektrische) wagenpark bieden wij een heel totaalpakket aan. Zo vervoeren wij van pallet tot aan een dakkapel! Heeft u een logistiek probleem en zoekt u daarvoor de oplossing? Dan staan wij van HUB010 klaar om u in regio Rotterdam te helpen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.hub010.nl

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *