TrendsWonen

De toegevoegde waarde van Swirl kaarsen in je interieur

Je kent het wel, je hebt je woonkamer helemaal ingericht naar smaak, maar toch ontbreekt er net dat kleine stukje! Ook wel de ‘Finishing touch’.. Hoe pakken we dit nu aan? Je hebt een prachtig ornament voor je raam staan, een aantal prachtige waxinelichthouders op tafel. Kortom, je woonkamer is eigenlijk zo goed als af. Ben je toch niet helemaal tevreden en opzoek naar die ene twist? Dan zijn Swirl kaarsen letterlijk de oplossing!

Wat zijn Swirl kaarsen?

Zoals het woord eigenlijk als zegt, zijn swirl kaarsen gedraaide kaarsen. Doordat ze met de hand gedraaid zijn is eigenlijk iedere kaars uniek. Het leuke aan deze kaarsen is, dat ze in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Hierbij kun je denken aan rustige kleuren zoals; Skin, Wit, maar ook olijfgroene swirl kaarsen zijn enorm populair. Ben je toch iets meer van de felle kleuren, kies dan voor bijvoorbeeld roze of geel? Door het ruime aanbod, zit er altijd een kaars tussen die past binnen jouw interieur. Ga jij voor lichte kleuren of wil je liever wat opvallendere kleuren, dan kun je ze ook perfect met elkaar combineren. Kies in de ene kandelaar voor een setje felle kaarsen en in de andere kandelaar voor een set swirlkaarsen met een rustigere kleur.

Swirl kaarsen kopen?

Door de toevoeging van swirl kaarsen aan je interieur geef jij net die extra ‘twist’ en dat is precies wat je interieur soms nodig heeft! Even een boost. Het leuke aan deze prachtige swirl kaarsen is, is dat je ze helemaal niet hoeft aan te steken, maar ze perfect dienen enkel ter decoratie. Door de uitstraling van deze kaars combineer jij een strak interieur eenvoudig met een ietwat speelse twist. Dus wil jij je interieur een boost geven, dan mogen een paar swirl kaarsen niet ontbreken!

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Trends