Tips & Advies

7 tips voor een geschikte opblaasbare jacuzzi in de tuin

Heb je niet zoveel geld te besteden, maar wil je toch genieten in de tuin van de warme bubbels die uit een jacuzzi komen? Dan is een opblaasbare jacuzzi een goede keuze. De prijs van een opblaasbare jacuzzi is een stuk lager en het is een stuk makkelijker om te verplaatsen. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten bij het kopen van een betrouwbare opblaasbare jacuzzi in de tuin:

Verwarming

Ten eerste is de verwarming een onderwerp waar je naar kijkt bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi. Om heerlijk tot rust te komen, moet het water in de jacuzzi tot een bepaalde temperatuur opgewarmd kunnen worden. Een goede opblaasbare jacuzzi verwarmd tot ongeveer 40 graden en verwarmt zich met ongeveer 1,5 tot 2 graden per uur. 

Jets 

Tijdens een jacuzzi beurt wil je natuurlijk heerlijk tot rust komen en het ultieme massage gevoel ervaren. De massage functie wordt uitgevoerd door de jets van de jacuzzi, waardoor je helemaal ontspant. Hoe meer jets er aanwezig zijn in de opblaasbare jacuzzi, hoe meer lichaamsdelen volledig gemasseerd worden. 

Luchtpomp

De werking van een opblaasbare jacuzzi gaat of staat via een luchtpomp. Als de jacuzzi geen luchtpomp bevat, zal de jacuzzi niet werken. Wij raden aan om een opblaasbare jacuzzi te kopen met een elektrische luchtpomp. Dit scheelt je veel kracht en moeite en de opblaasbare jacuzzi in de tuin is een stuk sneller opgepompt. 

Vorm

Bereken de afmetingen van je tuin en ga na welke opblaasbare jacuzzi het meest geschikt is voor je tuin. Jacuzzi zijn er in verschillende vormen: vierkant, rond, ovaal en ga zo maar door. Welke vorm je moet kiezen hangt af van de ruimte en de vorm van je tuin. 

Ondergrond

Je kan een opblaasbare jacuzzi niet zomaar overal neerzetten. Er is een vlakke en stevige ondergrond nodig om de jacuzzi zijn werking te kunnen laten doen. Zet een opblaasbare jacuzzi niet op een verhoging, maar echt op een stevige platte ondergrond. Ga na of er in je tuin zo een stukje grond is.

Materiaal

Een betrouwbare en veilige opblaasbare jacuzzi hangt af van het materiaal waar de hottub uit ontworpen is. Een stevig materiaal zorgt ervoor dat de jacuzzi intact blijft en niet snel kapot raakt. Betrouwbare materialen voor een opblaasbare jacuzzi zijn tritech of PVC.

Prijs

Een opblaasbare jacuzzi in de tuin hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn genoeg goedkope opblaasbare jacuzzi’s die van hoge kwaliteit zijn en hartstikke betrouwbaar. Goedkope opties beschikken vaak over de basiselementen inclusief wat extra’s. Voor veel mensen is dit genoeg om comfortabel en ontspannend te zitten in de jacuzzi. 

Bekijk hier de beste goedkope opblaasbare jacuzzi’s 

Reageren?

Geweldig
0
Blij
1
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *