Tips & AdviesWonen

Wat kost het goedkoopste interieur van Nederland?

goedkoopste-interieur-van-nederland

Nederlanders letten op de centen en willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. In geen enkel ander land is het fenomeen ‘koopjes’ zo populair. Het kenmerkt ‘ons’ als Nederlanders en we staan er in veel andere landen om bekend! Helemaal niet erg natuurlijk, want zo hou je weer geld over voor andere dingen!

We waren benieuwd wat de goedkoopste huiskamer van Nederland zou kosten. Daarvoor gingen we naar de grootste en meest voordelige winkel in Nederland als het gaat om meubels; de Ikea. Hoe kan het ook anders.

Bij deze Zweedse meubelgigant verzamelden wij een woonkamer interieur bij elkaar waarbij we steevast kozen voor de goedkoopst mogelijke oplossing uit het assortiment van de Ikea.

Voor een beetje interieur zijn we uitgegaan van de volgende meubelstukken: een eettafel met 4 stoelen, een bank, stoel, 1 kast en een salontafel. Benieuwd wat het goedkoopste interieur van Nederland kost? Lees dan snel verder!

Goedkoop tafelen

We beginnen onze zoektocht met een eettafel en 4 stoelen. En al gauw komen we uit op de goedkoopste optie waar je ook 4 stoelen aan kwijt kunt. De Lerhamn is 118cm breed en kost slechts €89,95. Een koopje.

En omdat we alleen voor prijs gaan, en comfort even links laten liggen kiezen we voor de 4 goedkoopste klapstoelen. Slechts €6,99 per stuk.

Op de bank

Als comfort op geen enkele manier een rol speelt bij de keuze voor een geschikte bank, kun je heel goedkoop klaar zijn. Zeker bij de Ikea. Een tweezitsbank scoor je daar al voor €59,95. Onder de €100 heb keuze uit 3 verschillende tweezitsbanken die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren! Dat valt ons niet tegen.

Al denken we dat deze banken niet echt geschikt zijn voor de doorgewinterde bingwatcher die de hele dag op de bank series kijkt!

Voor beetje fauteuil moet je bij Ikea flink diep in de buidel tasten. De goedkoopste fauteuil bij de Ikea is er één van het type Poäng. Kosten: €99,95. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Één nadeel voor mensen die snel wagen- of zeeziek zijn; het is een schommelstoel!

Salontafel en kast

We zijn er bijna. Alleen nog een kast om alle overgebleven Ikea schroefjes in op te bergen en een salontafel om de voeten op te laten rusten.

Voor een kast zijn we snel klaar. Een houten exemplaar kost bij de Ikea slechts €19,95. Volgens de redactie van indewatertuin.nl is zelfs openhaardhout nog duurder!

Ook voor de salontafel kijken we niet verder. We kiezen voor model Lack. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en per stuk slechts €9.95.

Wat kost de goedkoopste woonkamer van Nederland?

Wanneer je in staat bent om iedere vorm van smaak uit te schakelen je keuze uitsluitend te baseren op één factor, namelijk: prijs. Dan shop je bij de Ikea een complete woonkamer voor €307,55.

Geen nieuw interieur nodig, maar toch zin om naar de Ikea te gaan? Dan kun je voor €307,55 ook 341 veggie hotdog broodjes kopen of 51 porties zweedse balletjes bestellen. Just so you know!

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *