Tuinieren

Tuin relatiegeschenken bedrukken

Tuin relatiegeschenken bedrukken naar wens

Zintuig heeft verschillende tuinartikelen in haar assortiment die de tuin van je relaties net die even een ander soort draai kan geven.. Dat kan met artikelen, maar ook met tuingereedschap zoals een tuingereedschapset. Jouw bedrijfslogo kan daar vervolgens met de beste kwaliteit op gedrukt worden, zodat je niet alleen bijdraagt aan een volledige tuin, maar ook nog eens in het middelpunt van deze bedrijvigheid aanwezig bent.

Vind je het leuk om jouw logo op jouw tuingereedschap te zien? Dan valt het gevarieerde tuin aanbod van Zintuig zeker in de smaak. Maak de tuin van je relatie tot een positief marketing kaartje. Tuin relatiegeschenken zijn originele relatiegeschenken. Tuinartikelen kunnen bedrukt worden naar wens, bijvoorbeeld met een mooie kleuren opdruk. Bedrukte tuinartikelen vallen op. Tuin relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en snel leveren.

Bedrukte tuinartikelen

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte tuinartikelen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte tuinartikelen. Je bestelt alle denkbare bedrukte tuinartikelen hier bij Zintuig. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier tuinartikelen laten bedrukken.  Als voorbeeld 3 mogelijke geschenken die je met je eigen logo kan laten bedrukken:

Tuinhandschoenen met graafklauwen

 Een erg leuk en praktisch geschenk zijn de tuinhandschoenen met graafklauwen.
Wil je een nuttig geschenk geven waarbij je naam steeds zichtbaar is, dan zijn deze handschoenen een absolute aanrader. Handen blijven op deze manier schoon en zo kan iedereen lekker de bloemetjes buiten zetten.

Kniebeschermingsmat

Dit matje is een uitkomst voor als je even snel in de tuin wil werken en je je niet wilt omkleden. Gebruik dan deze kniebeschermingsmat om onkruid te wieden of plantjes in de tuin te zetten.
Dit matje is gemaakt van stevig materiaal met een anti-slip en is verkrijgbaar in gevarieerde kleuren.

7-Delig tuingereedschapsetje

Goed gereedschap is namelijk het halve werk. Met deze tuingereedschapset doe je iedereen een groot plezier. Deze tuinset is een handig tas met verschillend gereedschap voor in de tuin. De tas bevat het volgende:

  • harkje
  • schepje
  • snoeischaar
  • tuinhandschoenen
  • sproeier
  • ijzerdraad

De tas kan voorzien worden van je eigen logo.

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Tuinieren