Tips & AdviesTrends

Schort bedrukken hoeft niet duur te zijn

Ben je op zoek naar een leuke manier om je bedrijf te laten opvallen? Of wil je je teamleden een stijlvol uniform geven? Overweeg dan eens om schorten te bedrukken!

Ben je op zoek naar een leuke manier om je bedrijf te laten opvallen? Of wil je je teamleden een stijlvol uniform geven? Als eigenaar van een restaurant, café of kookbedrijf wil je natuurlijk opvallen tussen de massa. Maar hoe doe je dit op een leuke en originele manier? Het antwoord is simpel: schort bedrukken.

Waarom schorten bedrukken?

Schorten zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook een perfecte manier om je bedrijf op te laten vallen. Door je schorten te bedrukken met jouw logo of slogan, laat je zien wie je bent en wat je bedrijf uitstraalt. Dit maakt een onuitwisbare indruk op je klanten en zorgt ervoor dat ze je bedrijf niet snel vergeten.

Een bedrukt schort is een geweldige manier om je bedrijfslogo of merknaam onder de aandacht te brengen. Of je nu een restaurant, hotel, café of bakkerij hebt, schorten zijn een onmisbaar onderdeel van de uniformen van je medewerkers. En als je ze bedrukt met je logo of andere ontwerpen, maak je meteen indruk op je klanten.

Duur? Nee hoor

Wist je dat een schort bedrukken goedkoop is? Als je kiest voor een standaard schort en die te laten drukken in 1 kleur, dan hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten om een groot aantal bedrukte schorten te krijgen. Je levert niet in op de kwaliteit, maar wel op de prijs en dat is een groot voordeel. Wil je een duurder schort of de opdruk in full color, dan ben je natuurlijk meer kwijt, maar waarschijnlijk is het alsnog voordeliger dan je denkt.

Het bedrukken van schorten is een relatief goedkope manier om je bedrijf op te laten vallen. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan dure reclamecampagnes, maar kunt gewoon je medewerkers in stijlvolle schorten laten werken. Zo zijn ze niet alleen beschermd tijdens het werk, maar zien ze er ook nog eens representatief uit.

Niet alleen voor de horeca

Schorten bedrukken is niet alleen interessant voor restaurants en cafés. Ook bedrijven met een uitgebreide kantine of keuken kunnen profiteren van bedrukte schorten. Een kookschort bedrukken voor je keukenmedewerkers geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt er ook voor dat ze meer connectie met het bedrijf krijgen.

Tip: laat de schorten wassen door een wasserij. De was doen vinden veel mensen niet leuk om te doen. Door dit uit te besteden, wordt het schort met logo en dus het bedrijf niet geassocieerd met een negatief gevoel.

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *