TrendsWonen

NeXtime klokken

Ken je dit Nederlandse merk al dat klokken ontwerpt en produceert? Het bedrijf bestaat sinds 1970 en de klokken worden inmiddels wereldwijd verkocht. Ieder jaar worden er zo’n 500.000 klokken geproduceerd en verkocht, en daarmee horen ze bij de bekendste spelers op deze markt.

Ieder jaar zien 40 nieuwe modellen het levenslicht. De collectie valt in te delen in nXt en NeXtime. De eerstgenoemde zijn de zeer betaalbare basisklokken. NeXtime klokken zijn originele ontwerpen. Op deze manier kan het bedrijf voorzien in klokken van een hoge kwaliteit in diverse prijscategorieën met een breed assortiment voor iedere smaak.

Soorten klokken

NeXtime klokken zijn verkrijgbaar als wandklokken en tafelklokken. Sommige modellen zijn zelfs voor geschikt voor beide opties. Binnen de verschillende categorieën zijn er vele mogelijkheden.

Zo kun je kiezen voor een analoge of digitale klok, maar ook is er keus in de materialen waarvan de klok gemaakt is. Veel klokken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De meeste klokken werken op batterijen maar dat betekent niet dat je automatisch vastzit aan een tikkende klok. Er zijn meer dan 100 verschillende klokken te krijgen die geruisloos werken.

De keuze bij Nextime klokken is ontzettend groot. Uiteraard is er ook een verscheidenheid aan platte klokken die je aan de wand kunt hangen. De modellen variëren in vorm en materiaal en zijn in bepaalde gevallen radio controlled. Zo weet je dat je klok altijd goed loopt.

Sommige modellen hebben een slinger of zijn voorzien van een weerstation. Ook zijn er zogenoemde flipklokken, waarbij de flips wisselen als er een minuut of uur verstrijkt. Er zijn daarnaast NeXtime klokken die geschikt zijn als slimme wandklok die zelfs via Bluetooth bediend kunnen worden.

Verschillende ontwerpen

Behalve de enorme keuze in soorten klokken zijn er ook veel originele ontwerpen. Sommige NeXtime klokken zouden ook uitstekend als kunstwerk kunnen dienen. En wat te denken van een klok in de vorm van een gezicht met snor waarbij de tijd wordt weergegeven met een getal in de pupil die op de stand van de tijd staat? Het linkeroog geeft het uur weer, het rechteroog de minuten.

Naast het grote assortiment wand- en tafelklokken is er ook een analoog horloge dat in diverse kleuren verkrijgbaar is. Het horloge is ontworpen door Jan des Bouvrie.

Conclusie

Met NeXtime klokken kun je dus kiezen voor een klok die bij jouw smaak, interieur en portemonnee past. Het is gewoon een kwestie van kiezen…of gewoon voor iedere kamer een andere klok uitzoeken!

 

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Trends