Tips & Advies

Mozaïektegels voor de badkamer

Mozaïektegels voor de badkamer

De badkamer is dé plek in huis waar je even helemaal tot rust kunt komen. Deze ruimte verdient daarom net zoveel aandacht als de rest van je interieur. De badkamer omtoveren tot een waar paradijs? Dat doe je met mozaïek. Mozaïektegels kun je namelijk op allerlei plekken in de badkamer verwerken en geven de ruimte een luxe uitstraling. Bij Mozaïektegelwinkel.nl vind je daarom een uitgebreid assortiment, met een tegel voor elke badkamerstijl. Lees hieronder meer!

Mozaïektegels voor elke soort badkamer

Bij Mozaïektegelwinkel.nl vind je mozaïek in alle soorten en maten. Hier slaag je dan ook gegarandeerd voor mozaïektegels badkamer. Kies bijvoorbeeld voor trendy hexagon in een frisse pasteltint. Of ga voor kitkat mozaïek in een gedurfde kleur, om zo een statement in de badkamer te maken. Houd je juist meer van een moderne stijl? Dan zijn zwarte visgraat mozaïektegels wellicht de juiste keuze voor jouw badkamer. 

Achter de wastafel, het toilet of de inloopdouche

Alle mozaïektegels zijn in principe geschikt voor op de wand. Je hebt daarom veel mogelijkheden qua verwerking in de badkamer. Zo zien we mozaïek vaak op de wand achter de wastafel of het toilet. Ook worden ze veel in de inloopdouche verwerkt, om zo een duidelijke scheiding met de rest van de badkamer te creëren. Heb je een nis in de badkamer? Dan kun je die ook heel mooi bekleden met mozaïektegels.

Op de vloer van de badkamer

Alhoewel bijna alle mozaïek geschikt is voor de wand, geldt dat zeker niet voor de vloer. Glanzende tegels raken namelijk beschadigd of bekrast als je ze op de vloer verwerkt. Je kunt daarom alleen matte mozaïektegels op de vloer van je badkamer gebruiken. Wij raden je in dat geval de hexagon mozaïektegels met marmerprint van Mozaïektegelwinkel.nl aan. Die print fungeert namelijk als antislip-laag, waardoor je minder risico loopt om uit te glijden op natte tegels.   

Mozaïektegels badkamer onderhouden

Als jij eindelijk de perfecte mozaïektegels voor jouw badkamer hebt gevonden, wil je ze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Dat begint al bij het verwerken van de tegels. Zo raden we je aan om een epoxyvoeg te gebruiken als de tegels regelmatig nat gaan worden, om te voorkomen dat kalk de voegen aantast. Ook raden we je aan om de mozaïektegels direct droog te maken na het douchen en ze schoon te maken met natuurlijke middelen, zoals groene zeep. Op deze manier houd je de tegels gemakkelijk jarenlang in nieuwstaat. Wel zo fijn natuurlijk, je wilt immers zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw tegels!

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *