Wonen

Maak een statement met een wand vol kunstig behang

Dat ene grootste gebaar maakt je ruimte echt af. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dat kan in de vorm van een kunstwerk, wandkleed, een spiegel of misschien wel een grote foto. Maar in het geval van interieurdesigner Febe van NOX Studios koos zij om de lange wand in haar woonkamer te bekleden met kunstig behang. Goeie zet.

Het viel me meteen op toen ik de nieuwste hometour in haar eclectische interieur schoot: het Graffito behang van Kelly Wearstler. De laatste tijd zie ik het steeds vaker en ik vond het mooi om het dit keer eens in het echt te bewonderen. Febe behing de hele wand met kunstig behang in de woonkamer tot het keukengedeelte en ging nog even een klein hoekje om bij de eethoek. Dat laatste geeft een mooi, speels en ruimtelijk effect.

Prijskaartje

Je moet alleen wel diep in de buidel tasten voor kunstig behang als dit: per paneel van 914 cm hoog en 137,2 cm breed betaal je €605. Febe gaf eerlijk toe dat het papierbehang is en ontzettend kwetsbaar. Het behangen bleek een intenstief klusje. Goed om te weten als je er zoveel geld voor wilt uitgeven. Maar hey, je bent een kunstig behang liefhebber of niet…! Durf je het toch niet aan: de print is ook te vinden in de kussenlijn van de Amerikaanse interieurdesigner.

Maak een statement met een wand vol kunstig behang
Maak een statement met een wand vol kunstig behang
Maak een statement met een wand vol kunstig behang

Meer zien van dit kunstig behang en meer uit het huis van Febe?

Goed nieuws, want de komende anderhalve week komt er nog één woontip uit Febe’s huis en twee uit het huis van haar collega Anne online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Febe en haar Anne? Volg ze dan op Instagram

Bekijk hier de woontips uit het huis van de vorige binnenkijker: die van het urban boho interieur van Klaas:

© Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Bron

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Wonen