Wonen

Gaaf voor in je zithoek: metallic stuc

Metal stuc zie ik vaak voorbij komen op Pinterest: in badkamers bijvoorbeeld en in keukens. En elke keer weer ben ik op slag verliefd. Blij verrast was ik dan ook dat ik metal stuc ook spotte bij interieurdesigner Febe uit Amstelveen. Daar moest en zou ik meer van weten, want zo’n messing muurtje vind ik om te smullen.

Metal stuc is stucwerk op metaalbasis en is er in vele varianten. Niet alleen messing, zoals hier, maar onder andere ook brons, zilver en koper. Uiteraard smul ik helemaal van de messing variant en droom nu van een badkamer met metal stuc. Of een keuken. Febe deed het in haar zithoek en het is me toch mooi geworden. Ze vertelde me dat het ongeveer een week duurde, voordat alles erop zat. De metal stuc werd laag voor laag opgebracht, opgeschuurd en gepolijst. Een intensief klusje, maar als het eenmaal af is, ziet het er prachtig uit. Het geeft de ruimte direct iets chics. Echt een mooie zet!

Gaaf voor in je zithoek: metallic stuc
Gaaf voor in je zithoek: metallic stuc
Gaaf voor in je zithoek: metallic stuc

Meer zien van deze muur van metal stuc en meer uit het huis van Febe?

Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit het huis van Febe’s collega Anne (FYI: samen runnen ze interieurontwerpbureau NOX Studios). Als kers op de taart staat de volledige hometour uit beide huizen (zowel de foto- als videoshoot) volgende week vrijdag online. Wil je nog meer weten over Febe en haar collega Anne? Volg ze dan op Instagram

Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Febe:

Bekijk hier de woontips uit het huis van de vorige binnenkijker: die van het urban boho interieur van Klaas:

© Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Bron

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Wonen