Tips & Advies

3 tips voor het selecteren van de beste locatie voor jouw bedrijf

3 tips voor het selecteren van de beste locatie voor jouw bedrijf

Het vinden van een geschikte locatie voor jouw bedrijf te vestigen is niet altijd even makkelijk. Het kan gaan om een daadwerkelijke plek om je producten te verkopen van jouw bedrijf, maar het kan ook gaan over een pand waar je je kantoor van je bedrijf laat vestigen. Tegenwoordig is het niet zo makkelijk meer om een pand te vinden die aan jou wensen en voorkeuren voldoet en ook nog eens binnen jouw budget valt. Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die je kunt benaderen om jouw hier een handje bij te helpen, een voorbeeld van zo een bedrijf in Nederland is Van Der Loo Retail & Vastgoed.

Tip 1: Wensen en voorkeuren

De eerste tip die ik je graag wil meegegeven over het vinden van een geschikte locatie voor jou bedrijf is: bedenk eerst een goed wat je wilt voor plek. Wat is het doel van het pand binnen jou bedrijf? Is het bijvoorbeeld nodig om meer producten te kunnen verkopen en meer klanten te verwerven? Dan is het verstandig om een pand te zoeken in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat waar mensen veel jouw bedrijf zien en beginnen te herkennen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een pand voor kantoorgebruik, dan zou ik aanraden een wat rustigere omgeving te kiezen.

Tip 2: Geld en locatie

De tweede tip die ik je mee wil gegeven is: bekijk goed wat jouw budget is rondom het huren van een pand. De ene locatie in Nederland is namelijk veel duurder als de andere locatie in Nederland. Een voorbeeld van een dure locatie is bijvoorbeeld Amsterdam. Plekken buiten de stad zijn vaak iets goedkopere locaties voor het huren van een pand. Als laatste wil ik je meegeven om te bedenken hoe ver je van je huis wilt zitten met jouw bedrijf. Dit is een belangrijke om mee te nemen, aangezien je misschien wel elke dag op en neer naar dit pand moet reizen.

Reageren?

Geweldig
0
Blij
0
Inspirerend
0
Hmm...
0
Grappig
1

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *